Vi pratar nutrition med medicinskt ansvariga sjuksköterskor

Under två dagar har vi haft nöjet att delta på kompetensutvecklingsdagar för MAS/MAR dvs medicinskt ansvariga sjuksköterskor samt medicinskt ansvariga för rehabilitering. Vi har berättat om våra tjänster, bjudit på proteinberikade chokladbollar samt visat hur vi jobbar med berikning av t.ex. havregrynsgröt. Det har varit väldigt roligt att få prata med så många intresserade av nutrition och höra hur man jobbar med detta på olika ställen för att ”få igång” och inspirera vårdpersonalen.

Vår monter på MAS-dagarna 2016
Här visar vi ett exempel på hur vi jobbar med naturlig berikning av havregrynsgröt på MAS-dagarna 2016
Vanliga chokladbollar med extra protein bjöd vi MASarna på.

Vi tackar styrelsen för att vi fick delta! :) /Elin och Linnéa