Vi på Dietistkonsult Norr

Vi som jobbar på Dietistkonsult Norr är legitimerade dietister och alla våra tjänster baseras på den senaste forskningen på området. De flesta dietister arbetar inom sjukvården men vi har märkt att det är långt fler som kan ha nytta av vår expertis på området. Vi vill erbjuda seriositet, oavsett vilka våra kunder är. Hittills har vi arbetat med privata vårdgivare, äldreomsorg, företag, pensionärs- och idrottsföreningar, restauranger, recept, krönikor m.m. 

Linnéa Lundström

LEgitimerad dietist

Linnéa Lundström har arbetat på Dietistkonsult Norr sedan 2015. ”Min drivkraft är att kunna vägleda människor till ett minskat lidande och ökat välbefinnande, till en fungerande vardag där energi kan läggas på att leva.”

Sara Svensson

LEgitimerad dietist

Sara har jobbat på Dietistkonsult Norr sedan 2021. Hon är intresserad av allt som rör nutrition. Hennes ledord är matglädje och hon brinner för att alla, oavsett förutsättningar, ska få känna det.  ”Om än elitidrottare, skör äldre, vanlig svensson eller något där emellan. Maten är en stor del av vår vardag. Jag vill att mat ska vara enkelt och njutbart.”

Elin öhgren

LEgitimerad dietist

Elin har varit med från starten och varit med och bidragit till att företaget utvecklats till vad det är idag. Hon brinner särskilt för äldres rättigheter att få behålla hälsan genom att äta tillräckligt och blev tack vare det arbetet utsedd till årets dietist i Västerbotten 2013 samt årets dietist Sverige 2019.