Vilka är vi

Vi som jobbar på Dietistkonsult Norr är legitimerade dietister och alla våra tjänster baseras på den senaste forskningen på området. De flesta dietister arbetar inom sjukvården men vi har märkt att det är långt fler som kan ha nytta av vår expertis på området.

Vi vill erbjuda seriositet, oavsett vilka våra kunder är. Hittills har vi arbetat med privata vårdgivare, äldreomsorg, företag, pensionärs- och idrottsföreningar, restauranger, recept, krönikor m.m. Läs mer om vad vi kan erbjuda under fliken tjänster.

Elin Öhgren

Elin har varit med från starten 2008. Hon brinner särskilt för äldres rättigheter att få behålla hälsan genom att äta tillräckligt.

Utbildning:
Dietistexamen, 120 hp, Umeå Universitet. Idrottsnutrition, 15 hp, Umeå Universitet.

Erfarenhet som dietist:
Yrkesverksam sedan 2006, inom kirurgi, primärvård med inriktning mot beteendeförändringar samt inom kommunal äldreomsorg, däribland utbildning av personal. Har genom åren föreläst mycket, framför allt om kost för äldre.

Evelina Dahl

Evelina har jobbat på Dietistkonsult Norr sedan 2014. ”Kosten är en grundläggande aspekt i allas vår vardag. Alla har rätt till en god hälsa oavsett ålder eller sjukdomstillstånd. Underverk kan göras med rätt nutrition!”

Utbildning:
Dietistexamen, 120 hp, Umeå Universitet. Idrottsnutrition, 15 hp, Umeå Universitet.

Erfarenhet som dietist:
Yrkesverksam sedan 2012. Tidigare erfarenheter inom onkologi, primärvård, samt kommunal verksamhet.