Boost av beröm och sol!

 In Allmänt

Premiär för mig som bloggare idag, kul!

Idag har jag haft en riktigt stärkande dag. Det första som hände i morse när jag kom till jobbet var att jag sa till min chef  ”du verkar glad”. ”Jag blev glad när jag såg dig” sa hon då. Kul att någon blir det av ens uppenbarelse! En stund senare var det dags att presentera rapporten jag skrivit till Bjurholms kommun som vi samarbetar med. De var nöjda och jag fick en massa beröm :). Så skönt när jag jobbat med det så länge!

Det har ju varit underbart väder idag så jag kunde inte låta bli att sätta mig i solstolen, slå på Salem Al Fakir och slumra en stund, efter denna hektiska vecka! Energiboost nr 3 för dagen, det behövdes verkligen! Som tur är har jag ställt in föräldraledigheten imorgon så förhoppningsvis hinner jag jobba undan alla måsten imorgon. På kvällen blir det dietistsnack för hela slanten när min kursare kommer och hälsar på ända från Östersund :). Då ska vi äta och dricka något gott!

Elin

Comments
  • Petra
    Svara

    Vilka energikickar! Härligt! 🙂

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.