Matlagningshjälp

ETT ALTERNATIV FÖR DIG SOM INTE KAN ELLER ORKAR LAGA MAT

Vill du ha hjälp med att laga god mat hemma? Vi erbjuder er, som inte kan eller vill laga mat, hjälp med matlagning i hemmet.

Vi lagar maten tillsammans efter dina/era förutsättningar alternativt enbart av mig. Dina önskemål och behov styr, och jag är din förlängda arm i köket.

I våra patientmöten ser vi att det finns begränsat med alternativ för dem som  inte längre kan laga sin egen mat. Många äldre hänvisas till kommunens matlådor eller något snabblagat av hemtjänsten. Vi ser en önskan av att kunna få laga den mat man längtar efter. Med denna tjänst är det möjligt!

Varje matlagningstillfälle är ca 2 h. Som ny kund ingår en timmes hembesök utan extra avgift där du får berätta om dina behov kring maten. Vi kan laga efter dina recept eller efter mina förslag, du bestämmer! För resor utanför Umeå tätort tillkommer reseersättning.

Bokning:
Välj själv antal tillfällen och frekvens – ingen bindningstid. (Utförs mellan 8.00-17.00 på vardagar).

Pris:
900 kr/2 h

Tillval:
Handling – 450 kr/h

*Har du problem med ätsvårigheter, nedsatt aptit eller viktnedgång behöver du kontakta dietist på din hälsocentral.

Bild Höstbuffé

Foto: Helén Sahlstrand

Utförare

Elin Öhgren

img_2476c_square3
090-348 30 90

En kund berättar:

Det är det bästa jag gjort! Det är tryggt. Jag får mat anpassad efter mina förutsättningar och får vara delaktig i den mån jag kan. Det är det bästa jag kan göra för min hälsa.

Gunnel Engman