Expert inom svårt ämne

 In Allmänt

Jag blev ombedd att föreläsa om hälsosam mat idag på ett företag i Umeå. Men det kändes lite konstigt efteråt. Vi dietister är så ifrågasatta nu för tiden att jag redan innan jag började prata, nästan försvarade mig. Egentligen var min tanke att vara ganska öppen för olika dieter, att visa på energibalans och hur man kan nå viktreducering på olika sätt. Men vad leder det till? Att jag framstår som ödmjuk inför att Livsmedelsverket kanske inte vet allt eller som att jag inte är trovärdig? Svårt att veta!

Elin

Comments
  • Petra
    Svara

    Ja, jag förstår inte den aversin många har till dietister. Faktiskt. Mest troligt grundas det på en förlegad syn och en enorm tilltro till mediala reportage. Förstår att det kändes som det kändes.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.