Jag börjar på måndag!

 In Allmänt

Så har jag tänkt med bloggandet, och här är jag! 🙂

Tänk att nystarter kan ge en sån otroligt skön känsla hos oss. Att vända blad, att ha ett nytt, vitt ark framför sig och en penna i handen, redo att sätta igång. Jag älskar den lysande entusiasmen i folks ögon när de går till gymet på måndagskvällen… Det sjuder av nya mål och drömmar som förhoppningsvis ska uppfyllas! Möjligheternas dag!

Jag önskar att många lägger sina målsättningar på en bra nivå idag, så att de känner sig lika entusiastiska och nöjda på lördag eller söndag. Det är få saker som känns så bra som måluppfyllelse!

Jag och Elin får två nystarter idag. Den ena är med Citymottagningen som vi ska fortsätta jobba för och med, men på ett lite annorlunda (och bättre) sätt. Det känns otroligt roligt – och jag tror att målsättningen ligger på en bra nivå 😉 Den andra är vår blogg här på Livskick, där vi skriver om vår egen vardag, vårt arbete som dietister, ger tips och råd och kanske lägger in ett eller annat recept som vi gillar. Rimlig målsättning? Ja, jag hoppas jag är lika nöjd och entusiastisk på söndag i alla fall! 🙂

/Karin

Showing 4 comments
 • Johanna
  Svara

  Välkomna till Livskick! Vi är så glada att ni vill blogga för oss och tror att det blir riktigt bra det här!

 • Petra
  Svara

  Välkomna! Jag ser fram emot att följa er blogg!

  • Karin
   Svara

   Tack! Vi känner oss välkomna 🙂

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.