Lunchmöte på Rost!

 In Allmänt

Som delägare i ett handelsbolag finns det mycket att prata om! Som tur är ringer jag och Karin gratis till varandra (förutom uppkopplingsavgiften), annars hade jag definitivt gått i personlig konkurs vid det här laget. För vi pratar ju inte BARA företagsrelaterat…

Idag hade vi planerat ett möte med Livskick, tyvärr satte feber käppar i hjulet för det mötet men jag och Karin passade på att äta på vårt favoritställe Rost! De levererar ju alltid god mat med spännande, men ändå enkla ingredienser! Mycket handlar ju också om hur man lägger upp det, kolla bara på min tomat- och fetaostsallad nedan. Mums!

Ämnet för dagen kretsade mycket kring hur mycket man ska ta betalt kontra hur gärna man vill ha ett visst uppdrag. Vi faller lätt i fällan att vara glada för de uppdrag vi får, men vi måste påminna oss om att vi besitter en kompetens och erfarenhet som är värd mer! Vi brukar skämta om att jag är the good guy och Karin the bad guy, så hon brukar ofta höja ribban lite :). Olikheter är bra!

tomat och fetaostsallad med örttoast

Karins pumpasoppa med örttoast Jag gillar att avsluta måltiden med något sött, i det här fallet en chocolate chip cookie. Och ja, den var stor!

Elin

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.