En annorlunda julklapp

 In Allmänt, Dietistkonsult, Nyheter

Nu är det hög tid för att köpa julklappar!

Varför inte ge bort en kostrådgivning, näringsberäkning eller personlig shopping? Läs mer här och boka tid via vårt kontaktformulär. Just nu 20 % rabatt på julklappar! (Gäller till 24/12).

Kostrådgivning:

Vill du ha hjälp med en krånglande mage, få bättre blodsockerkontroll, sänka ditt kolesterolvärde, minska eller öka i vikt, minska symptomen vid matallergier eller helt enkelt få mer inspiration och tips till din matlagning? Vi erbjuder kostbehandling anpassad efter just dig och dina behov. När vi träffas får du ange dina önskemål och förväntningar på kostbehandlingen, vi utgår från dina nuvarande matvanor och gemensamt ser vi vilka förändringar som kan bli aktuella.

Näringsberäkning:

Vill du kolla att du får i dig den mängd vitaminer och mineraler som du behöver? Behöver du öka eller minska intaget av något livsmedel? Vi erbjuder dig näringsberäkning av en tre dagars kostregistrering. Beräkningen görs i näringsberäkningsprogrammet Dietist XP och resultatet med medföljande kommentarer skickas till dig med post.

Personlig shopping:

Tycker du att det är svårt att veta vad du ska stoppa i kundvagnen? Det finns många olika livsmedel att välja på, och att sortera vad som är bra och dåligt för hälsan är inte alltid det lättaste.

Vi erbjuder dig en timmes guidning genom din matbutik. Vi ger tips och råd, hjälper dig att planera dina veckoinköp, visar på enkla val som kan göra stor skillnad på sikt.

 

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.