Lever inte som jag lär!

 In Elins vardag

image

Oj oj, nu är jag i en riktig svacka matmässigt! Har ingen fantasi och ingen motivation till att hitta på maträtter. Idag blev det fil till middag, härom dagen skrapade jag ihop en middag av de högst kulinariska rätterna välling och pannkaka! Det måste ju vara mitt livs mest udda och intetsägande middag :).
Vad kan jag skylla på då? Att jag jobbat heltid? Att jag vill vara ute i solen för att ”passa på”? Att jag lever ensam? Jag vet inte vad som kommer leda till en uppryckning, men samtidigt ska man nog inte gå för höga krav på sin matlagning alla faser av livet!
Så jag chillar, köper hem mer fil, flingor och havregryn. Smaklig måltid! 🙂

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.