Tips inför fredagstacosen

 In Elins vardag, Recept, Tips

Är ni sådana som äter tacos på fredagar? Det gör jag med ibland och sist kom jag på en sak som jag tyckte var rätt smart, nämligen att blanda ut köttfärsen med krossade tomater. På så sätt drygar man ut maten så att den räcker till fler, den får lägre energiinnehåll, man minskar på miljöpåverkan från köttkonsumtionen, och kostnaden för maten minskar.

Inte lika gott? Jo faktiskt! Om man tycker att det smakar för lite är det bara att krydda lite extra.

20131025-172943.jpg

Mums!

20131025-174333.jpg

Showing 2 comments
 • Anna-Mia
  Svara

  Röda linser har jag hört flera som blandar in i köttfärsen. Ännu inte provat det själv…

 • Elin Johansson
  Svara

  Precis! Det kan man säga är hard core-versionen av tacofärs 🙂 Jag vågade inte gå så långt i mina tips själv, men jag vet av erfarenhet att det inte blir mindre gott för det!
  Tack för ditt tips!
  /Elin

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.