Mjölkfria blåbärsmuffins

 In Allmänt

20120208-110413.jpg

Muffins är ju väldigt lättbakat, speciellt med en sån här muffinsplåt. Dagens recept modulerade jag om till ett mjölkfritt:
1 1/2 dl socker
4 1/2 dl vetemjöl (ekologiskt använder jag av både socker och mjöl)
1 msk bakpulver
2 ägg
2 1/4 dl havremjölk
115 g flytande mjölkfritt margarin
1 tsk vaniljessens
225 g blåbär (plockade vid stugan i somras)

Så nu finns det något jag kan fika här hemma 🙂

Showing 2 comments
  • Ulrika
    Svara

    Vad är det för temperatur de ska gräddas i då?

    • Karin
      Svara

      Hej Ulrika!
      200 grader, 20 minuter. Låt sedan svalna i 5 minuter. Lycka till! /Karin

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.