En dietist tar ingen kaka till kaffet…

 In Allmänt, Karins vardag, Kost, Tips

Som dietist får jag ofta kommentarer om det jag äter, det jag väljer att inte äta, hur mycket jag äter osv.
Lite intressant är det att tänka att de flesta verkar tänka att det jag äter – det är så alla ska äta!
Det är också intressant att märka vad man tror är hälsosamt ätande. Till fikat på jobbet kan det ibland serveras sött fikabröd. Ibland känner jag för att äta utav det, ibland tar jag inte… men uppfattningen verkar vara att det alltid är bäst att inte ta en kaka.

Jag tycker faktiskt att det är bra att ta en kaka ibland, då man känner sig sugen på det. Det är värre att vilja ha kakan, att ”tvinga sig” ifrån det så länge det går och till sist bara vilja äta alla kakor i världen.

Så… jag tar en kaka när jag känner för det och det tycker jag att du ska göra också! 🙂

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.