Varför göra det så komplicerat?

 In Allmänt, Elins vardag

De här hantlarna används alldeles för sällan. Träning för mig sker vanligtvis på IKSU, och jag märker att jag ofta är låst vid att det är där, och endast där den kan ske. Idag hade jag tänkt mig dit men det var lite för skönt att ligga kvar i sängen vilket resulterade i att jag tänkte ställa in träningen. Av en slump såg jag dock dessa i förrådet och insåg att jag hade gott om tid att träna om jag skulle slippa restiden. Det kanske inte blir riktigt lika långt pass eller lika ”hårt”, men det är så mycket bättre att träna lite hemma än att inte träna alls! Jag önskar att jag kopplade på den här möjligheten oftare, men som ni vet, vanor och rutiner tar tid att bryta – men det går!
image

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.